Tibroligan!

Tycker du det är så kul med bowling att du skulle vilja spela lite oftare men fortfarande på en "rolig" nivå? Då passar Tibroligan helt perfekt!

Vem kan vara med?

Alla, det finns inga krav eller begränsningar. Anmäl ett lag tillsammans med kollegor, kompisar, familj eller allihop. Ett lag består av minst två personer. Man får givetvis vara fler om man vill och turas om. Man behöver inte ha egen utrustning. Många lånar skor och klot på plats men i förlängningen vill man såklart skaffa eget så att man ser lite proffsig ut!

När, var och hur spelas matcherna?

Alla matcher spelas i Tibro på Kruset Bar & Bowling Måndagar mellan 17:00 och 20:00. Varje måndag spelar hälften av divisionerna alltså spelar alla lag varannan måndag. En match tar nästan en timme och spelas över två serier och en "mix-serie" (vartannat slag). Man får sedan poäng för vunna serier alltså inte beroende på individuella poäng.

Jag har aldrig spelat bowling!

Då är Tibroligan en utmärkt första utmaning. Ligan består av sju divisioner med åtta lag i varje. Den lägsta består till stor del av nybörjare som heller inte har spelat bowling tidigare. Laget som vinner sin division flyttas upp och laget som kommer sist flyttas ner när säsongen (halvår) är färdigspelad. Därför finns det alltid en division som passar alla.

Vad kostar det?

Anmälningsavgiften för ett lag är fyrahundra kronor per år och matcherna kostar sedan sjuttiofem kronor per person som betalas per gång eller säsongsvis om man så vill.

AV: Filip Krusell

Livescoring

Här kan du följa scoringen som pågår i hallen just nu.

"Bowling score" av J.Boye

Klotshop

Om du letar efter nytt klot eller vill renovera ditt gamla ska du vända dig till vår klotshop. Filip är utbildad av IBPSIA-Certifierade klotborrare och du kan räkna med att få det du behöver. Det går bra att ringa för tidsbokning eller komma till hallen på Måndag och Onsdagkvällar.

Telefon:0704245510

Kontakta oss!